sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Robijnstraat 20
    1812 RB Alkmaar
  • 0725408010

Sophista fusies & overnames

Sophista fusies & overnames is een onafhankelijke organisatie op het gebied van corporate finance en alle hieruit voortvloeiende vraagstukken van dealmaking, valuation, finance & business development. Onze kernwaarden zijn kwalitatief hoogwaardig, ervaren en deskundig, integer en betrouwbaar, onafhankelijk en betrokken en resultaatgericht handelend.

Sophista fusies & overnames, opgericht in 2000, is uitgegroeid tot een dynamische, landelijk opererende corporate finance-organisatie. Uitgangspunt is dat we de beste deal voor onze opdrachtgevers realiseren. Of het nu gaat om koop, verkoop, financiering of business development. Door onze professionele kennis en ervaring hebben wij vele deals succesvol begeleid en afgesloten in uiteenlopende branches.

Wij begeleiden u deskundig en discreet en nemen alle zorgen uit handen. Onze consultants zijn specialisten op het gebied van bedrijfsovername, bedrijfswaardering, corporate finance, business development en fiscaal/juridische zaken. Ons team telt ook enkele fiscaaljuristen. Daarnaast heeft Sophista een netwerk met diverse experts om zich heen opgebouwd. Dankzij onze ervaring, deskundigheid, betrokkenheid en doelgerichte aanpak kunnen wij optimale oplossingen voor u samenstellen.

'Het begint met wijsheid, maar het draait om de aanpak'

Wij geloven in een doelgerichte totaalaanpak, waarbij u centraal staat. Op een effectieve manier komen we tot de juiste combinatie van prijs, voorwaarden en garanties.

Foto's van Sophista fusies & overnamesSophista fusies & overnames in het kort

Advies voor

  • Bedrijven