DGA Financieel Adviseurs


Kranenburgweg 94 2583 EN 's-Gravenhage
0703556648 Klik om te bellen

Over DGA Financieel Adviseurs

De dienstverlening van DGA Financieel Adviseurs richt zich zowel op particulieren als bedrijven.
Al bijna 25 jaar bieden wij onze relaties zorg door middel van grote betrokkenheid, deskundigheid, kennis en flexibiliteit.

DGA kiest bewust voor een omvang waardoor we een evenwicht kunnen creëren tussen schaalgrote, specialisaties en persoonlijk contact, met korte lijnen en duidelijke communicatie.

Volmacht
Naast onze meer dan 50 agentschappen bij alle grote verzekeraars in Nederland zijn wij tevens gevolmachtigd assuradeur van een aantal verzekeraars, waardoor wij instaat zijn om specifieke oplossingen en maatwerk te leveren.

Wij, DGA, willen graag als betrouwbare partner een duurzame relatie met u opbouwen die gebaseerd is op kennis, ervaring, vertrouwen en wederzijds respect. Wij geven u inzicht in uw financiële mogelijkheden en risico’s en bieden u daarvoor passende oplossingen aan. Dit is een continu proces. Uw mogelijkheden en risico’s van vandaag zijn niet noodzakelijkerwijs dezelfde als die van morgen. Dit vraagt om een constante dialoog en heldere communicatie.

Deskundigheid & onafhankelijkheid
Naast de inschrijving in de WFT-registers wordt onze deskundigheid en onafhankelijkheid mede gewaarborgd door de lidmaatschappen van de verschillende brancheorganisaties.

Specialiteit:

Hypotheken, Verzekeren, Pensioenen en overig financieel advies

DGA Financieel Adviseurs in het kort

Advies over

Hypotheken
Pensioenen
Verzekeringen

Advies voor

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

DGA Financieel Adviseurs


Kranenburgweg 94 2583 EN 's-Gravenhage
0703556648 Klik om te bellen