DuijvekamFinancieel


Achtergouwtje 4a 1027 AV Amsterdam
06-51407616 Klik om te bellen

Over DuijvekamFinancieel

Financiële planning voor een prettig leven. Nu en straks.

Een doordachte financiële planning is zeker niet alleen voor de vermogenden onder ons. Duijvekam Financieel heeft voor iedere ondernemer en particulier een duidelijk meetbare toegevoegde waarde. Vermogend zijn is dus zeker geen voorwaarde. Financiële planning is voor iedereen die een helder inzicht wil in zijn of haar huidige financiële situatie. Het is voor iedereen die prettig wil leven. Nu en straks.

Vermogensbegeleiding. De winst is voor u.

Vermogensbegeleiding is al interessant vanaf 50.000 Euro. Dus zeker niet alleen voor miljonairs. Vanaf een vrij te beleggen vermogen van 50.000 Euro kunnen er al flinke verschillen optreden in rendement en kostenplaatje. De winst is voor u. Met een gedegen vermogensplan gaan we aan de slag. We schatten de kansen in en wegen de risico’s. We peilen uw wensen en uw dromen en maken een plan om die werkelijkheid te laten worden.

DuijvekamFinancieel is onafhankelijk en lid van de Vereniging FFP. Waarborgen voor een helder en klantgericht advies. DuijvekamFinancieel hanteert transparante tarieven waardoor u precies weet waar u aan toe bent. DuijvekamFinancieel is uw financiële vraagbaak en sparringpartner, voor nu en straks.

DuijvekamFinancieel in het kort

Advies over

Belastingen
Beleggen
Hypotheken
Pensioenen

Advies voor

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

DuijvekamFinancieel


Achtergouwtje 4a 1027 AV Amsterdam
06-51407616 Klik om te bellen