Keijer & Rademakers Advies:Buro voor financiele planning


plantage middenlaan 72 1018 DJ Amsterdam
020-7072809 Klik om te bellen

Over Keijer & Rademakers Advies:Buro voor financiele planning

Keijer & Rademakers Advies is een onafhankelijk adviesburo. We zijn erkend hypotheekadviseur en financieel planner. Vanuit deze expertise begeleiden we particulieren en ondernemers bij het creëren van een financieel gezonde leef- en werksituatie.

Uitgangspunt is dat elke klant een op maat gemaakte financiële totaalplanning krijgt. We kiezen er bewust voor om alle vormen van financieel advies te bundelen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. We zijn ervan overtuigd dat we u op die manier beter van dienst kunnen zijn.

In onze visie maken de verschillende financiële disciplines integraal onderdeel uit van een goede totaalplanning. U kunt ons inschakelen voor advies bij hypotheken, verzekeringen, spaarvormen, leningen en vermogensbegeleiding. Bij het samenstellen van een op maat gemaakte totaalplanning houden we steeds rekening met factoren die op korte of lange termijn van invloed kunnen zijn op uw persoonlijke financiële situatie. Een veranderende gezinssamenstelling of nieuwe werkomstandigheden zijn daar voorbeelden van.

Onze filosofie is dat we onze klanten goed willen leren kennen voordat we een advies uitbrengen. We investeren dan ook vanaf het begin in de relatie met u om zo snel mogelijk uit te vinden waar uw voorkeuren liggen en hoe u uw financiële zaken graag geregeld ziet. Daarvoor komen we naar u toe, ook al is dat voor of na werktijd. Zo ontstaat ons maatwerk. Aan de hand van een aantal vragen brengen we uw persoonlijke situatie in kaart. Rekeninghoudend met uw wensen maken we vervolgens een financiële totaalplanning, op basis waarvan wij u op dat moment of in de toekomst kunnen adviseren. Wij zien dit graag als investering in een langdurige relatie. Kortom, we adviseren u over uw totale financiële planning.

Of u nu particulier bent of een kleine onderneming, we zijn u graag van dienst. Bel gerust met 020-7072809 voor meer informatie.

Keijer & Rademakers Advies:Buro voor financiele planning in het kort

Advies over

Belastingen
Hypotheken
Pensioenen
Verzekeringen

Advies voor

Particulieren

Onze locatie

Keijer & Rademakers Advies:Buro voor financiele planning


plantage middenlaan 72 1018 DJ Amsterdam
020-7072809 Klik om te bellen